Top atracții minunate pentru cinefili

Iti plac filmele? Iti place sa mergi des la cinema? In acest caz, iti vor placea foarte mult si aceste atractii care te vor face sa traiesti senzati forte. Sugestii de inclus in urmatorul tau itinerariu de vacanta.

Universul Star Wars. Orice fan inrait Star Wars si-ar dori cu siguranta sa petreaca timp in unul din cele doua parcuri Galaxy Edge create de catre Disney, fie cel din Florida, fie cel din California. Char daca filmele s-au terminat, pasiunea continua.

Poti juca quidditch cu Harry Potter. Ai visat mereu sa joci quidditch? Acum acest lucru este posibil daca ajungi intr-unul din parcurile Universal Studios, fie la Holywood, fie la Orlando. Vei trai cu siguranta, o experienta incredibila.

Poti sa imparti o masa la castel cu Frumoasa si cu Bestia. Vei trai o experienta cu adeavarat unica, ajungand la restaurantul Be Our Guest la Magic Kingdom de la Studiourile Disney. Aici ti se rezerva un tratament regal. Nu uitati sa comandati la desert incredibilul „Grey Stuff” pe care nu il veti gasi, bineinteles, nicaieri altundeva.

Descopera ce se ascunde in spatele decorurilor. Poti descoperi istoria celebrului Hollywood de pana acum 100 de ani, vizitand studiourile Paramount. Vei descperi ce se afla in spatele diverselor scene de film care au marcat istoria.

Viziteaza satucul hobbitilor. Da. Este posibul sa o iei pe urmele hobbitilor, vizitand Hobbiton, care a devenit unul din cele mai frumoase destinatii din Noua Zeelanda. Deci daca trilogia „Lord of The Rings” este si pasiunea ta, trebuie neaparat sa descoperi acest loc incredibil.

Te poti distra alaturi de Minioni. Nu ai cum sa le rezisti. Suna adorabili si foarte amuzanti. La Despicable Me-Minion Mayhem, o atractie 3D, vei fi recrutat pentru a lucra cu Gru si vei lucra in laboratorul sau de super malefic. O gigantica experienta de unde vei iesi cu siguranta cu zambetul pe buze!

Intoarce-te in timp pe vreme dinozaurilor. Nu uita sa aduci un prosop si haine care usuca mai repede daca vrei sa te aventurezi la Jurassic Park River Adventure din Florida. Te vei putea intalni chiar cu un T-Rex.

Zburati alaturi de E.T. Daca acest film a fost important pentru tine si pentru copilaria ta, vei fi cu siguranta emotionat atunci cand vei putea zbura alaturi de el pe o bicicleta si cand il vei descoperi pe cel mai celebru extraterestru din istorie.

Ia trenul pana la Poudlard. In acest caz, trebuie sa mergi pana la gara King s Cross pentru a lua trenul Poudlard Express pentru o plimbare cu trenul de neuitat.

S-ar putea să-ți placă și...

1 comentariu

  1. NoLimit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *